söndag 14 december 2008

I´m sorry!

Förlåååt kära läsare - kunde ej stå vid mitt ord om morotsbrödet idag! Har haft en dag med tusen sysslor - trots min stela rygg (söndertjatat I know - men det är synd om mig)!

Började dagen med en Kib plingandes på dörren! Färdig med mopp och Ajax i hand började hon moppa mitt golv medan jag försökte kliva ur sängen - jag hade ont faktist!

Som nyinflyttad i den nya lyan var kylskåpet självklart tomt! Så vi tog en liten promenad till centrum för att handla frukost - hade såklart min assisten Kib bärandes på korgen som jag fyllde på vartefter med godheter - Jaaa hon är underbar! När vi kom hem var klockan redan 15 och den så kallade frukosten blev snarare lunch!

Efter lunchen var vi mätta och belåtna - så efter en stunds vila nappade jag upp en ny vän för att gå och städa den gamla lyan som jag flyttat ut ur! Instruerade snarare denne vän att städa...då jag inte kunde göra mycket nytta med skadad rygg! :) Men jag är älskad - så ingen tar illa upp för det!

Så småningom började magen kräva sitt - och idag blev det Lewinskys underbara kycklingsallad med Ceasardressing....mmm...yummy! (Kan recepta er någon dag)!

Efter maten kom jag hem och gästades av Kib och Gul igen (folk måste se mig flera ggr/dag), vi kollade på Gul´s bröllops-dvd från oktober som hon fick ut idag! Efter 4 timmars skratt och te och pepparkakor ligger jag nu i min säng för att nattas! Postade iväg tjejerna för 40 min sedan...nu ska jag sova och imorn ska jag jobba! ...fyy vad orättvist!

P.S: Trots att jag inhandlade alla ingredienserna för Morotsbrödet så fick jag ingen tid över för baket som ni märker...hoppas ursäkten godtas även om det var en lååååång sådan! :)

Jag och älsklingarna på Gul´s bröllop 17 oktober! =)

7 kommentarer:

Anonym sa...

Oj va vacker man var då..

Supermammsen

Anonym sa...

Angående kommentarer i C-boxen: GM måste betyda Gnällmoster, Gnällmonstret, General Motors, eller...men det finns flera som har de initialerna också, de kanske måste träda fram och dementera?

Bara en liten pärla sa...

Undrar oxå vem denne G.M är - vad är syftet med att lämna kommentarer och ha syfte att irriteras när man inte står för vem man är och vad man vill få ut av sitt s.k beteende! Nåja..all kritik är bra kritik enligt mig...för vad jag förstått så berör min blogg denne GnällMoster - they always keep coming back! ;)

Bara en liten pärla sa...

Supermammi:

Gissar att komplimangen var menad av och för dej själv...men jag vet att du älskar mej gummsan! ;)

Anonym sa...

Fan vilken snygg brud jag är:)/gulten

Dillan sa...

4 brudar i lyxförpackning

Dillan sa...

Det var ju 7 brudar t.o.m...