torsdag 20 mars 2008

Resultatet av mitt Godis-makeri!

Jaaa du kära blogg! Nu har jag fixat & trixat & pysslat & sysslat.... såhär blev resultatet av mitt godismakande ikväll :) Blev rätt så nöjd faktist!
Det blev citron-marsipan kycklingar, Kexchoklad & chokladmint-cocosbollar.
Blev rätt så nöjd kan jag lugnt säga...men också väldigt trött för de va faktist MASSOR med pill jobb. Nåja, klart blev det iallafall. Receptet kan jag ladda upp imorn för er som vill ha. Är totalt utmattad just nu tyvärr!

Det blev heller ingen kladdkaka men det får vänta till imorn! Då kommer även syrrans 3-åriga son hit....jepp ska sitta barnvakt! Vad passar då bättre att göra om inte kladdkaka?! Ska försöka fota honom oxå när han bakar....han är bara för sööööt, ni kommer hålla med mig när ni ser fotona! :)

G
L
A

D

P
Å
S
K

4 kommentarer:

Anonym sa...

oooo guud vad mummsiigt det ser ut !

o sen så ska du skämmas för att du inte bjuder över så man kan äta allt av det goda:D

Pössssss Bärra !!

http://www.brrab.blogspot.com/

Anonym sa...

Din blogg är mycket tilltalande och estetisk. Dina recept verkar vara lätta att följa, måste prova några av dem! Bildspelet är en jättegod idé och systersonen ett charmtroll. Lycka till med fortsättningen, du verkar ha så roligt med matlagningen och bloggen!

Bara en liten pärla sa...

Anonym:
Tack för det trevliga inlägget! Värmer & läsa sånna inlägg. Berätta gärna hur det gick med recepten när du lagat dem :)

Daniel Roos sa...

Här bakas det nästan som på min sida :-) du har tom gjort marsipan kycklingar det är mer än vad jag har gjort kul att se. Må så gott glad påsk mvh Daniel