söndag 6 april 2008

Min dag..!

Hej hopp!

Idag har varit en dag full av upplevelser, nöje och framförallt TUR!

Min morgon började stressigt - vaknade, fixade mig inför jobbet och stressade ut för att hinna precis med tunnelbanan! Allt gick som smort - men fick komma ikapp andan såsom jag sprang för att hinna till jobbet!

När jag väl kom till jobbet fixade jag alla mina sysslor i tid och slog upp gallret för butiken precis som rutinerna säger! Kunder kom och kunder gick - men tiden den stod stilla! Slutligen slog klockan 5 och min rastlöshet tog ny fart att hinna in till stureplan och möta upp berriperri - för att sedan sitta i ro och njuta av den fina middagen vi åt på Fridays med emiracle och ett pack andra tjejer! Kul var det och väldigt mycket dyrbara gåvor delades ut till oss alla (bland annat hårvårdsprodukter från Björn Axén, Fudge, Aco, marabou m.m.)! Vill tacka Emiracle för allt detta!

Middagen gled mot sitt slut och hela tjejpacket tog sig en snurra runt på stan i hopp om att hitta ett café (som hade kladdkaka) på en söndagskväll kl 20. När vi inte hittade något café och inte heller någon kladdkaka - tackade jag och berriperri för kvällen och den goooda maten. Vår väg gled mot Medborgarplatsen och Big Ben där vi skulle se på Stand´up!

En rolig kväll och väldigt lyckade standuppare (iaf Behrad och David Ruid som är vänner med mina vänner - det var ju därför vi gick dit bla). Hursomhelst blev kl 23 - och det blev dags att åka hem - men än var inte äventyret slut!

Joo ni förstår - tror ni inte jag glömmer min digitalkamera på bordet vid garderoben där vi lämnat in våra jackor?! Det roliga är att jag inte ens märkte något förrän vi är i t-centralen och en av vännernas mobil ringer där hennes kompis undrar om vi glömt en kamera! "Oj!" säger jag då - det är min kamera! Som TUR så var det ingen annan och just hennes vänner som hittade den!

Jag brukar inte ha sådan tur men är väldigt glad att jag fick sådan tur idag - och tack ni som hittade den och tack Behrad som hämtade ut den från vakterna åt mig!

För er läsares del innebär detta inga bilder från kvällens nöjen - men däremot lägger jag upp dem när jag har kameran! Till dess får jag väl fota alla mina matverk med mobilen eller något! :)

Nu kan jag avsluta min dag med en god natts sömn! :)

PS: Tack Emiracle för en underbar bloggmiddag samt de fina gåvorna! puss!

Här är bild på de produkter vi fick:
(bild från berriperri)

1 kommentar:

zoz sa...

synd att inte hedersgästen (jag) va där :)