tisdag 10 juni 2008

10 kg på 13 dagar??

Hej hopp bloggen och käära läsare!

Har återvänt från vilan och nu smäller det igång med nya tag här på bloggen! Det ska bli mat, mat, MAT! Men med måtta! Tänkte nämligen prova på dummaste dieten någonsin enligt många! Kan man gå ner 10 kg på 13 dagar? Tror ej det men tänkte varför inte undersöka saken inför bikinisäsongen!

Hursomhelst så heter dieten Danska Rikshospitalets kur. Den sägs ställa om ämnesomsättningen som sedan skall vara i 2 år om man inte fuskar under de 13 plågsamma dagarna! Tror inte att detta är en bra metod för att tappa kilon (man tappar antagligen det mesta i vätska - men uttråkad som jag är kan jag väl agera försökskanin och bevisa om metoden fungerar eller ej)!

Som jag uppfattat kuren så ska man hålla sig till en meny (vilken jag kommer att lägga upp dag för dag här på bloggen - om det nu finns andra försökskaniner som vill hänga på) där man inte ens får tugga tuggummi eller liknande - minsta lilla intag som ej står med i listan rubbar alltså ämnesomsättningen!

Hur som haver så sätter pressen igång under morgondagen!
Önska mig lycka till gott folk! =)

6 kommentarer:

Siima sa...

Jag kommer lätta följa din försökskaninsdagar! Lycka till!

Anonym sa...

på tal om nått elt annat
vart har du tagit dina modellbilder ..vart och hos vilken fotograf????

Bara en liten pärla sa...

Halloj!
Kan säga att min så kallade 13 dagars diet inte kommit igång riktigt ännu, har mer sysslat med detox och ätit bara frukt och bär under dagen! NY fart tas på måndag...lägger då även upp recept för er andra att följa :)

Ang bilderna så är de tagna på Drottninggatan här i Sthlm...ett ställer som heter modelhouse! Googla så kommer du till deras hemsida.

Anonym sa...

Jag ska störa dig lite i din diet med att tala om att jag idag bjöd på den där läckra jordgubbstarten som jag skickade dig recpet på. Fick mycket beröm! Den är gudagod och sommarfräsch...mmmmm!!!

Grattis till körkortet, förresten!

Anonym sa...

Recept ska det vara.

Anonym sa...

Den tuben lär du bli missnöjd på. Det är sådan gel
personer köpt som uppge att Aloe vera gel inte fungerar så bra.