tisdag 9 september 2008

Hej hopp!

Kära blogg och underbara läsare - har varit på semester skämt bort mig själv...ännu en gång för denna sommar!

Denna gång var det dock till Egypten och en ort som heter El Gouna - saknar tillbaka redan..men, men dags att återkomma till vardagen och lägga paradiset åt sidan för detta år!
För er som planerar att resa - åk dit! Det är en kort bit utanför Hurghada och är en konstgjord ort enbart för turister - Kameler, snorkling, vattenpipor - vad kan man mer begära! Vi var på ett all inklusive hotell som heter Three Corners - super service och super mat! Allt från mat serverad direkt till dig på den privata lagunen till fri alkohol och svalkande glass ingick, så ni anar nog vad jag talar om! El Gouna var namnet! =)
Nåja...nu var detta ingen reseguidesblogg...men tyvärr har jag inga recept att bjuda på för dagen! Återkommer imorgon med nya smaskigheter - Adjökens så länge! =)3 kommentarer:

maria sa...

testade ni den svenska restaurangen i El Gouna? tyckte ni att araberna var jobbiga? jag bor i egypten och tycker att det ar kul att hora vad folk har upplevt har. :) dina recept gor mej galet hungrig! :D

Bara en liten pärla sa...

Hej!
Nää de vart aldrig nån svensk restaurang - ville utforska det egyptiska till max! :) Hörde mycket om att araberna va jobbiga o klibbiga där men upplevde faktist inget sånt! Åker dit en gång till minst, trivdes super! :)

maria sa...

kul att hora! da far ni komma till kairo. det ar har det hander... :D