fredag 12 december 2008

Sjukligheter!

Hej hopp bloggen!

Ligger i sängen nu och dricker mjölk med kanel i...smakar gott faktist! Problemet är bara att kanelen flyter upp på toppen så jag får blanda ner den med en sked innan varje klunk...men vad gör man?! I vanliga fall brukar jag mixa ett äpple, kanel och 2,5 dl mjölk! Det blir en slags äppel-milkshake...prova, det smakar suuuper nu i juletiiid! :)

Ryggen värker som bara den...och jag ligger stel som en stock under hela dagarna! Syrran fick ta på mig strumporna i morse *hihi* ...men jag är en sjukling och då är sånt okey!

Hur som haver, jag glömde bort att nämna för er att jag flyttat en gata bort - det positiva med det hela: Har ett stort och underbart kök - här ska bloggas bloggas bloggas mycket för er del! Ska fota och lägga in bilder på köket här på bloggen - så ni får se var alla verk skapas - när jag kryat på mig lite såklart!

Nämnde jag förresten att jag har ännu en operation kommande tisdag - aa det gjorde jag, men det är synd om mig så ni får bli påminda om det så ofta det går! :( ...nästan! En fördel är att jag redan gått ner något kilo...det är det som håller humöret och kraften uppe!

Beach 2009 - here i come! haha...redo ett år i förväg liksom...men ni förstår! :)

Nu ska jag blanda ner kanelen och ta en klunk mjölk igen...ses!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Oj, jäklar, var knölen så stor!? Något kilo, det måste ha varit nåt i hästväg!

Bara en liten pärla sa...

haha neej så stor va den inte, syntes knappt - men låg bara illa placerad så värken är stor - aptiten liten = viktnedgång :)

Anonym sa...

Hmmm...då lättar du inte ett par kilo till automatiskt när du tar nästa?

Bara en liten pärla sa...

haha nää inte automatiskt, men aptiten minskar då det värker i hela ryggen...får se hur det utvecklas inför nästa ingrepp på tisdag! Det mesta jag förlorat är antagligen vätska men - nåja siffrorna visar positivt iaf! :)