torsdag 11 december 2008

Värker från topp till tå!

Aj aj ajj ajjj! Har ont ont ont i hela ryggen och resten av kroppen på köpet!

Opererade ryggen i förrigår pga 2 knölar som kunde utvecklas illa - fick bort den ena och den andra står på tur inför kommande tisdag!

Hur som haver så fick jag mycket lugnande och har i princip sovit bort de senaste 48 timmarna...känner mig bortdomnad i hela kroppen!

För er läsares del innebär detta tyvärr ingen uppdatering av bloggen på någon dag...åtminstone fram till dess jag klarar av att sitta upp och inte ligga ned som jag gör nu!

Sköt om er och sakna mig så länge - kram på er alla!

:(

4 kommentarer:

Anonym sa...

Sköt om dig själv, matbloggaren och ge dig tiden att bli fit for fight igen!

Anonym sa...

Som om du bloggar ofta!! lilla vännen ingen bry sig om vad du har gjort! det ebara du som tror att du har nåt intressant o skriva.

G,M

Anonym sa...

Lilla kära G,M, vad gör du på den här sidan om du inte tycker att hennes liv är intressant? Och att du ens orkar skriva en kommentar till någon du inte bryr dig om. Det måste ju betyda att du är en ensam liten stackare, som inte har något bättre för sig än att låta som en irriterande mygga på den här bloggen. Bzzzzzzz.... Blä, ingen gillar myggor, men det vet du säkert. Eftersom du verkar hata så mycket, måste du ju vara hatad själv. Stackars lilla dig, nu tycker jag nästan synd om dig.

Bara en liten pärla sa...

hahah bra kommenterat Anonym, håller med dig i allt du skrev! =)

Jag känner mig bara smickrad av GM egentligen - som säger emot sig själv i alla sina diskussioner :)

They always keep coming back....dont they?! =)