söndag 18 januari 2009

Yellow!

Oj små hjärtor - har ju inte uppdaterat bloggen sedan den 8:jan! Vilken lyckad början på året..!
Har haft fullt upp senaste tiden med jobb, vardag och massa annat - därav den snålhet som följt!

Idag är jag ledig för första gången på veckan - ska utnyttja dagen till max! Har redan börjat med att sova ut till kl 13! Just nu ligger jag på soffan i mys-pys kläder och degar efter en rejäl dunderfrukost! :D

Planen för idag var egentligen en shoppingrunda på stan - men det blir nog en Kistarunda istället! Gillar inte det myllriga centrumet där folk irrar omkring som vilsna små myror, men det är bara dom som har öppet till kl 21, så vad har man för alternativ!

Nu ska jag göra mig i ordning sedan bär det av!

Ps: Lagar nåt ikväll o lägger upp - har fått tillbaka kameran från lagning nu - yeaaay! =)

3 kommentarer:

Dolce Mavi sa...

Jag har utmanat dig =)
Kolla in min blogg så du vet vad utmaningen är för något =)

MVH Dolce

Anonym sa...

Så här är det Sonay: man kan inte skolka från bloggen, särskilt inte från en matblogg! Då svälter folk ihjäl. Det vill du inte ha på ditt samvete. Har du vant dem vid att få recept så måste du förse dem med recept... När du nu inte kan äta godis kan du passa på att lägga ut recept för alla som tänker på sina former och alla diabetiker som smäktar efter något gott att glufsa i sig efter middagen. Ta tag i det!

Bara en liten pärla sa...

Anonym: Oj hade missat denna kommentar :) Du har så rätt så min vän! I shall Blaug från och med denna dag - började ju med att lägga in 2 nya recept senaste dygnet så vi får hoppas att farten rullar på! ;)