lördag 29 mars 2008

Yoghurt test!

Jag har funderat på det här med att följa diet. GI, Atkins, Rymddieten, flygvärdinnedieten m.m. Vad är egentligen den bästa metoden? Och vilket håller i längden? Vem har uppfunnit size Zero och vem har den sizen? Jag ska experimentera med en diet i 3 dagar - ska äta bara yoghurt! Yoghurt ska tydligen fungera bra för detox - rensa kroppen från gifter osv. Får se hur länge psyket orkar och om jag nu kommer må hälsosammare!

Har inga problem eller bekymmer med min vikt - annat än att forma 1-2 kg liksom alla andra på denna jord!

Imorgon ska mitt experiment börja och jag ska hålla er uppdaterade om hur det går. När jag menar yoghurt så menar jag inte enbart yoghurt för den delen, menar då rätter som innehåller och baseras på yoghurt - kombinerat med annat hälsosamt! :)

4 kommentarer:

Supermamman sa...

Lycka till....du kan få Leons yogurt (ar) om du vill, han har tröttnat på de....så du menar Leon kropp e utrensat av alla gifter...wowww vilken morsa jag e..jippii

Kram

Bara en liten pärla sa...

hahah pis kari! skicka dom me posten till mig haha...eller skicka Tamara...säg att hon kan ta me sej en mopp o hink oxå :P

Anonym sa...

om de kommer att funka så följer jag efter dieten.....
Yippi..!!! -nu slipper man vara en försöks kanin....!

Desi sa...

Hallå! Underbar matblogg du har här! Vill du titta på resultat efter en diet med GI- metoden som bas så är du jättevälkommen till min blogg! Har kört en diet under 10veckor och uppdaterat resultat varje vecka.
Ha det gott!