måndag 21 april 2008

Katastrofabel dag!

Dagen började bra!
Vaknade i tid!
Åt frukost i lugn och ro!
Kollade Våra bästa år och Oprah show!
Latade mig framför datorn!
Sedan var det dags att cykla in till stan och sola på Odenplan!
Tänkte det var en bra idé att även hälsa på Berriperri på hennes jobb efter solariet - när jag ändå hade vägarna förbi!

Klockan blev 19 och Berriperri stängde butiken - båda tänkte "vilken bra idé att promenera hem - det är ändå rätt så nära!".
Planen var att komma hem efter 20 min, hoppa in i gymkläderna och vandra raka spåret till gymet! - Men NOT! :

Istället promenerade vi till S:t Eriksplan och därigenom var tanken att vi skulle hem raka spåret genom Karlberg - det hela brukar ta oss 10-15 min max!

Hursomhelst så vandrar vi vår väg - just vid S:t Eriksplan ser Berriperri en skylt som pekar mot "där vi bor" - "WOW tänker vi, ännu närmare hem!" Jag pratar i luren med min gamla chef och håller noll koll på vart vi går. Efter 20 min lägger jag på luren och undrar var vi är!

Ser plötsligt Karolinska Institutet och tänker "What the h***?!"
Sedan följer en gatukök som har liknande skylt vid den som ligger nära vårt hem, den pekar 100m till höger - underbart tänker vi inte så krångligt ändå!
Plötsligt inser vi att kiosken inte var den vi trodde och vi befinner oss istället på en ENORM backe med min byggnad stirrandes emot oss som vy! Emellan är det förståss tågräls och vi har på så sätt ingen chans att komma över till den rätta sidan!

En dam vandrar förbi och vi frågar henne närmaste vägen hem - tror ni inte hon pekar åt fel håll och låter oss vandra ännu ett varv - tillbaka såklart!
Vad nu - joo vi befinner oss återigen mitt på S:t Eriksplan där helvetet började haha!

Därifrån började även den rätta vägen hem - nu är jag äntligen hemma efter totalt 2 timmars vandrande som egentligen skulle ha tagit oss 20 min!

PS: Stirrar nu ut från våning 8 där jag bor och har den där enorma backen stirrandes emot mig - ser nu att det finns en rak väg till mig från den backen - den sidan kvinnan egentligen skulle ha pekat åt!

Helt slut i kroppen - Gymet kan slänga sig i väggen!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Det kallas för vardagsmotion - vad ska man med gym till!?

Och sen trodde jag att du låg på någon gräsplätt eller så på Odenplan(!) och solade i solskenet - men ack nej, solarium - det är farliga grejer det!

Bara en liten pärla sa...

sola på gräsplätt är bara slöseri med tid :P

Solarium är snabbare! :)

Anonym sa...

Jag antar att du vet att de "solstrålarna" är farliga, kan vara dödliga. En bekant dog i år av hudcancer, det började i nacken.

Anonym sa...

Ehh solar man en gång per år som miss soni brukar göra så skadar det inte så mkt ?


Men sötisen min, vi hade det roligt igår !slutar idag 19:00 komma förbi och gå igen?

Bara en liten pärla sa...

aa e faktist ganska rädd för o sola solarium gör det nångång per år bara - kände mig otroligt blek! Ska följa upp med brun utan sol lotion, mycket vänligare mot huden.

Berri: Du anar inte va som hände idag - Jag låstes in i pannrummet på jobbet - kom inte ut höll på gråta på riktigt....till slut hörde jag nån vissla o de va nån byggubbe...han hjälpte mej ut som tur! :(

eve sa...

ni är bra snurriga....