tisdag 8 april 2008

Sjuka prylar!

Pryl nr 1: Vem gillar inte att få sitt mål serverad med käärlek? Som jag brukar säga - Laga den med kääärlek - här är det ultimata redskapet för att uppnå detta! Ni ser alltså en form för stekning av ägg - formad som ett hjärta!


Okeey, det här är något av det äckligaste jag sett! plåster som ser ut som bacon - yiach! Vem vill förvärra sitt sår på fingret genom att visa en äcklig bakonbit - hellre går jag runt med bamseplåster! Yiach - Nasty...!


Oj oj oj för den som kommit på detta! Det är alltså en fallskärm som slås ut när champagne-korken sprängs upp i luften! Fiffigt och gulligt! Me likes! :)


(alla prylarna är från: www.roligaprylar.se)4 kommentarer:

ELL sa...

Och man kan använda en vanlig pepparkaksform i stället om man vill variera formen på stekta ägg. Kan tro att det är bra mycket billigare!

Men fallskärmen - hade den hjälpt när vi sköt sönder en rispapperslampa i den lånade lägenheten där vi firade nyår? Nähej, skulle inte tro det, men vi hade i alla fall vetat vart korken tog vägen efter att den hade skjutit sönder lampan - en liten tröst för fattiga studenter kanske...

Men plåstren är....äckliga, råa!!!

Halva Sverige - vart åker du då?

ELL sa...

Men vad händer om man trycker på Panik- knappen - kommer Bara en liten pärla springande med en kladdkaka som tröst då?

Anonym sa...

När ska du servera mig ägghjärtan???Im waiting/din underbara dubbelkusin:D

Tabula Rasa sa...

Haha fan vad najsigt det där såg ut!